Over ons

Onze activiteiten

SunElektro Eco Systems is een specialist in het leveren en plaatsen van ecologisch vriendelijke systemen.

SunElektro Eco Systems levert en plaatst windturbines, zonnepanelen en elektrische installaties. Binnen SunElektro Eco Systems focust de afdeling BaertElektro zich vooral op elektriciteitswerken en domotica toepassingen in de regio Oost en West-Vlaanderen.

bestelwagen Sunelektro

Onze troeven

SunElektro Eco Systems biedt U een persoonlijke aanpak met een 24/24 en 7/7 service op basis van de meest innovatieve technieken.

Historiek

SunElektro is 35 jaar geleden ontstaan toen Luc Baert een zelfstandige activiteit startte in elektriciteitswerken en in de verkoop van elektrische apparaten.

Gebouw SunElektro

Al snel kwam er een uitbreiding en vestigde SunElektro zich in de industriezone van Wortegem. Daar kwam zowel de toonzaal als de werkplaats. Oorsponkelijk bestond de hoofd aktiviteit uit elekticiteitswerken. Later traden domotica toepassingen ook meer en meer op de voorgrond.

De laatste jaren is SunElektro zich meer en meer gaan specialiseren in milieuvriendelijke toepassingen van hernieuwbare energie. De logische volgende stap was dan ook het opstarten van een activiteit rond het installeren en onderhouden van zonnepanelen. In dat kader is zeer recent ook de afdeling windenergie opgericht.SunElektro management

Ondertussen is de zaak toe aan de tweede generatie. Zoon Bart Baert heeft het bedrijf vervoegd. Naast de administratieve taken, legt Bart zich vooral toe op de hernieuwbare energie.

Contact gegevens

Firma:SunElektro BVBA
Adres:Zonnestraat 35
  9790 Wortegem-Petegem
Telefoon: 0497/531537
E-mail:info@sunelektro.be
Web:www.sunelektro.be

Deel met Uw kennissen
Volg ons op sociale media

Facebook icon