Zonnepaneel

Zonnepanelen

Ons aanbod

SunElektro Eco Systems installeert fotovolta´sche zonnepanelen. Wij installeren zowel gewone mono- of poly- kristallijne zonnepanelen, als hoge rendementspanelen (Vb. Sanyo). Deze zonnepanelen kunnen geplaatst worden in de standaard kleur, maar er kan ook geopteerd worden voor een Full Black uitvoering. Wij ontwerpen, vervaardigen en monteren systemen op maat, zodat wij voor iedere situatie een oplossing op maat kunnen aanbieden.

Voordelen van een investering in zonnepanelen

Hoog rendement

Ondanks het wegvallen van het belastingsvoordeel en de groenestroomcertificaten, is een installatie van zonnepanelen nog steeds zeer interessant. De prijzen van de zonnepalen en de omvormers zijn de laatste jaren immers serieus gedaald. Hierdoor is een installatie in zonnepanelen gemiddeld terugverdiend na 7-8 jaar. Volgens verschillende studies zal de kostprijs voor elektriciteit de komende jaren alleen maar toenemen, wat een installatie in zonnepanelen alleen maar rendabeler maakt. Een investering in zonnepanelen brengt na 20 jaar gemiddeld 4 x meer op dan uw geld op een spaarboekje (tarief 1,50%).

Beter leefmilieu

Installaties van zonnepanelen doen de CO2 uitstoot verminderen. Het gevoelig verminderen van de CO2 uitstoot zorgt voor een beter leefmilieu en helpt om de ecologische doelstellingen van 20/20/20 te halen.

Wat is de 20/20/20 doelstelling ?
Tegen 2020 zorgen voor:
- 20% minder energie verbruik
- 20% van onze energie wordt gehaald uit hernieuwbare energie
- 20% minder CO2 uitstoten

Eigen producent

De aankoop van zonnepanelen zorgt ervoor dat u zelf energieproducent wordt. U bent in de toekomst dan ook niet meer afhankelijk van schommelende (stijgende) energieprijzen.

Ideaal in combinatie met een warmtepomp

Indien u over een warmtepomp beschikt dan is de combinatie met zonnepanelen ideaal. Uw warmtepomp kan immers aangedreven worden via de zelf opgewekte elektriciteit. Op deze manier kan u ook de kosten voor gas- of mazout wegwerken.

Werking van zonnepanelen

Fotovolta´sche panelen bestaan uit zonnecellen die zonlicht omzetten in elektriciteit. Door lichtinval wordt er gelijkstroom opgewekt die door een omvormer wordt omgezet in 230V wisselstroom. Deze elektriciteit kan direct gebruikt worden, of over de bestaande teller aan het net teruggeleverd worden. Bij deze werkwijze worden er geen fossiele brandstof verbruikt en is bovendien gratis!

Montage

De zonnepanelen kunnen op verschillende manieren ge´nstalleerd worden. Wij zorgen voor de juiste montage.

Hellend- of zadeldak

Bij montage op een hellend dak worden de schroeven rechtstreeks in de houten dakconstructie vastgemaakt. Vervolgens wordt de rail aan de haken bevestigd waaraan de zonnepanelen vastgemaakt worden.

Gevel

Een gevelmontage kan een geschikt alternatief zijn indien uw dak niet geschikt is voor de installatie van zonnepanelen. Op maat gemaakte steunen worden dan aan de muur bevestigd.

Grondconstructie

Een grondconstructie is een gepast alternatief als uw dak niet geschikt is voor de plaatsing van zonnepanelen.

Plat dak

Indien de oppervlakte van het dak groot genoeg en vooral stevig genoeg is, kan een constructie op maat gemaakt worden voor de plaatsing van zonnepanelen.

Gallerij

In de beeldengallerij hieronder ziet U enkele sfeerbeelden van onze realisaties:

zonnepanelen SunElectro Eco Systems zonnepanelen SunElectro Eco Systems zonnepanelen SunElectro Eco Systems zonnepanelen SunElectro Eco Systems zonnepanelen SunElectro Eco Systems zonnepanelen SunElectro Eco Systems zonnepanelen SunElectro Eco Systems zonnepanelen SunElectro Eco Systems zonnepanelen SunElectro Eco Systems zonnepanelen SunElectro Eco Systems zonnepanelen SunElectro Eco Systems zonnepanelen SunElectro Eco Systems omvormer SunElectro Eco Systems

Click op een afbeelding voor een groter beeld.
Contact gegevens

Firma:SunElektro BVBA
Adres:Zonnestraat 35
  9790 Wortegem-Petegem
Telefoon: 0497/531537
E-mail:info@sunelektro.be
Web:www.sunelektro.be

Deel met Uw kennissen
Volg ons op sociale media

Facebook icon